Veelgestelde Vragen

Een voetbalquiz is bij Voetbalquiz Kopen heel eenvoudig te downloaden. Een paar muisklikken en je kunt aan de slag. Of je ‘m nou gebruikt om je honger naar voetbalvragen te stillen, ter voorbereiding van een personeelsfeest of als aanvulling op een pubquiz. Toch kunnen we ons voorstellen dat je een paar vraagjes hebt. Mocht je vraag op deze pagina niet beantwoord worden, neem dan contact met ons op.

Is de quiz geschikt voor mijn activiteit?

Hoe download ik een quiz?

Wat heb ik verder nog nodig?

Kan ik een quiz van tevoren controleren?

Genoeg voetbal, hebben jullie ook iets anders?

Kan ik zelf ook quizvragen indienen?

Is de quiz geschikt voor mijn activiteit?

Onze voetbalquizzen zijn uitermate geschikt voor allerlei activiteiten, avondjes of evenementen. Teambuilding in de kantine, een gezellige pubquiz of een thema-avondje voor collega’s of vrienden. Onze quizzen zijn goedkoop en gebruiksvriendelijk, waarmee je in een handomdraai een leuke en competitieve sfeer creëert.

De moeilijkheidsgraad verschilt per quiz. Lees de beschrijving bij iedere quiz om een beeld te krijgen van het vereiste niveau. We proberen een aantal representatieve voorbeeldvragen te selecteren om je een nog beter beeld te geven. Mocht je twijfelen of de quiz wel bij jou en je doelgroep past, aarzel dan niet om contact op te nemen. Daarnaast kun je ook contact opnemen voor een op maat gemaakte (voetbal)themaquiz of al even kennismaken via onze gratis voetbalquiz.

Hoe download ik een quiz?

Zodra je een geschikte quiz hebt gevonden in onze winkel, kun je eenvoudig betalen via iDeal of Bancontact (of zelfs met cryptovaluta). Je ontvangt een e-mail met een factuur en een link naar het product dat je hebt besteld. Deze link is een een week geldig, zorg er dus voor dat je de quiz download voordat de link verloopt. Daarnaast kun je ieder bestand dat je bestelt maximaal twee keer downloaden. Zo voorkomen wij dat er misbruik wordt gemaakt van onze digitale producten. Je bestelling bestaat altijd uit een PDF-bestand met de vragen, een PDF-bestand met de vragen én antwoorden en een PDF-bestand met antwoordformulier. Vervolgens kun je zelf kiezen of je de quiz digitaal wil spelen of uitprint en er een live evenement van maakt.

Wat heb ik verder nog nodig?

Dat ligt aan de soort activiteit die je organiseert. Wij houden onze prijs laag door alleen een quiz aan te bieden. Dus alleen de vragen, de antwoorden en een antwoordformulier. Je zorgt zelf voor pauzes of voor een quizleider, je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Dat is het mooie van Voetbalquiz Kopen.

Kan ik een quiz van tevoren controleren?

Vanwege het digitale karakter van onze producten is het niet mogelijk een quiz van tevoren in te zien. Ook kun je een quiz na aankoop niet retourneren. Wij vragen hiervoor je begrip en hopen je op voorhand een zo volledig mogelijk beeld te geven van de quiz. We beantwoorden met alle liefde iedere vraag die in je opkomt met betrekking tot de specifieke quiz.

Genoeg voetbal, hebben jullie ook iets anders?

Zoals onze naam al doet vermoeden, voorlopig niet. Onze passie en kennis ligt voornamelijk bij voetbal. Op termijn willen wij wel uitbreiden naar andere sporten of sportevenementen, zoals tennis, basketbal of de Olympische Spelen. Dit biedt gelegenheid om een complete sportquiz bij ons te bestellen. Tot die tijd zul je het moeten doen met een pubquiz die volledig in het teken staat van voetbal. Ook niet verkeerd, toch?

Kan ik zelf ook quizvragen indienen?

Ja, natuurlijk! We weten veel, maar we hebben ongetwijfeld leuke, grappige of verontrustende voetbalgebeurtenissen gemist. Neem contact met ons op en verbaas ons met je o zo obscure voetbalkennis. We werken zelfs graag met je samen om een compleet nieuwe quiz uit te denken, waar je uiteraard zelf ook voor beloond wordt. We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren (grapje, natuurlijk wel).