De perfecte voetbalquiz

De perfecte voetbalquiz van Voetbalquiz Kopen is helemaal samen te stellen volgens jouw wensen. Je kunt het niveau van de voetbalquiz aanpassen: speel je met doorsnee voetballiefhebbers of met doorgewinterde statistiek-fetisjisten? Gaat het om een uurtje teambuilding tijdens de vrijdagmiddagborrel of wil je je vrienden urenlang het vuur aan de schenen leggen? Bepaal zelf uit hoeveel vragen de voetbalquiz bestaat! En het allerbelangrijkste, jij beslist welke onderwerpen of thema’s er in de quiz aan bod komen. We hebben de populairste thema’s voor je geselecteerd, maar je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Vijftig vragen over de Premier Soccer League in Zuid-Afrika? We got you. Een halfuurtje quizzen over het vorige Eredivisie-seizoen? Geen probleem. Vul het formulier geheel vrijblijvend in en maak je eigen perfecte voetbalquiz!


Jouw formulier komt direct bij ons binnen en het duurt dan ook niet lang voor je van ons een prijsindicatie ontvangt. Ga je hiermee akkoord, dan is het spel op de wagen. Wij gaan als de bliksem op zoek naar mooie voetbalfeitjes en interessante spelers, wedstrijden, gebeurtenissen, you name it. We zorgen ook altijd dat er een beslissingsvraag in de voetbalquiz zit, zodat er altijd een winnaar uit de bus komt. Uiteindelijk ontvang je van ons: de quiz, de antwoorden en een scoreformulier, allemaal in pdf-formaat.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Je bereikt ons het snelst op Twitter of via e-mail. Of vul gewoon het formulier in, dan krijg je ook altijd een reactie. Om een beeld te krijgen van de soort quizvragen kun je hier een voorproefje vinden. Verder kun je gratis een themaquizje spelen of een complete quiz kopen, dat vinden we natuurlijk ook helemaal prima.